Barcelona 2020/21 | Borak-Borak Botak +



#AstroArena #AbangBotak #Barcelona

Telegram:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

Layari portal berita sukan:

Camisetas Ver todo   Copa América Muy bonita y buena calidadequipacion de futbol de españa

23 comentarios

  1. Messi just nak alihkan perhatian ja tu..Sama ja bila Argentina kalah ngan Chile di Copa America..pastu pun dia nk chow jgk dari national team..Hmm~Messi2…apa nk jadi ni wey~Aku minat jgk ngan Messi ni..tapi Messi yg dulu ar..yg masa rambut panjang tu..Fuhh!!mantul gila time tu..walopun padu gila2 time tu,tapi bila stiap kali score,HUMBLE jerr~yg la ni mengarut ja..Dia punya Bossie tu dah level super saiya pringkat ke 3 dah aku tgok..Lepas Puyol,Xavi,Iniesta,semua dah blah..mula la naik tocang..Xterkejut ar ada yg gelar dia lani Lionel Bossie~Gila mau x Bossie,Bleh plak seorg player yg mengarah club utk bt itu bt ni,beli tu beli ni..Bisnes punya pasai,jdi la Barca time tu srupa lembu kena ikat tali..ikuuutttt ja..Ferguson besa ckp yg"bila seorg pemain tu mula rasa yg dia lebih besar drpda club tu,maka..dia harus pergi"..buktinya RvN=out!Beckham=out!Hmm..xtau la..kt La Masia tu bknya dah xdak bakat..ada siot~Ansu Fati,produk La Masia tu..Aku respect Messi bknya xrespect..tapi tu ar..mcm smua dah tau la aann..xbleh nk salah dia sorg ja..Barca pun ada yg xkna gak..Hmm~
    Piissshhhaanngggg~~😱😱😱

  2. terbaik botak…
    ni pendapat aku as fan barca, yg x prnh langsung miss game barca setakat ni…
    aku setuju dgn pndapat ko botak, koeman buat something yg mmng high risk, buang key2 player mcm suarez…tp bnda tu for long term….ko tngok bila dia buang player2 lma mcm suarez,rakitic, vidal…..player2 baru ni bru ada pluang serlahkan bakat diorg…especially ansu fati..tngok mcm mna dia konfiden whole bola..n attack dr arah kiri…dgn x da rakitic pula bg pluang ntuk coutinho lbih bebas under koeman…satu bnda yg positif….
    klu tdak barca asyik guna rakitic tu je la…de jong pun x boleh main dgn rakitic ni, sbb rakitic pasif minded…..
    pa2pun..msih terlalu awal ntuk mnilai, tp aku suka progress bdak2 muda under koeman….

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *