LA GRADA RADIO | RAYO VALLECANO 1 – ESPANYOL 0

Camisetas Celta de Vigo Correcto. Es lo que me esperaba ni más ni menos . No se si es original, pero da el pego totalmentecamisetas futbol

3 comentarios

  1. Es venia venir. Semblava gairebé inevitable. Aquest equip (espero que no sigui ja, el propi club) està buit, inoperant, no té ànima. Fa ja massa temps, anys ja, que aquest equip em fa rau-rau cada vegada que el veig. No voldria sentir més, allò que "tenim la millor plantilla" tenim "un gran fons d'armari" fins i tot "millor que bastants equips de primera" etc.etc. Doncs bé, potser no tenir tants vestits, però tenir un bon parell que posar-te i que compleixin. Que compleixin en relació amb el que han costat i els diners que cobren. Com a bons professionals. Ja està bé.

    Si això té solució (que ja ho dubto) Vicente Moreno i la Direcció Tècnica (si existeix) han d'actuar ja, sense demora. Amb el bisturí a la mà per no dir amb el ganivet entre les dents. Aquests jugadors ens estan prenent el pèl.

    Esmento el cas de R.D.T. la nostra franquícia (¡¡)…..juga (només 5 o 10 minuts per partit) i amb la intensitat amb la qual ho fa, sembla que fins i tot ens estigui fent un favor. I dels gols que porta (3 ni més ni menys), donç molt poc o res de res, ja que els 2 primers a Oviedo, un de penalty i l'altre d'una distracció monumental del porter contrari, jo amb 71 anys potser també els hauria marcat.

    VOLEM UN EQUIP DEL QUAL SENTIR-NOS ORGULLOSOS, GUANYI, EMPAT O PERDI. PERÒ DONANT-HO TOT.

    Salut per a tots els pericos, que falta ens farà.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *