STRIJD TUSSEN LEVENDE LEGENDES! đŸ€© | Barcelona vs Juventus | Champions League 2020/21 | SamenvattingGoals en highlights van Barcelona – Juventus gespeeld in de Champions League op 08/12/2020. Bekijk alle doelpunten en andere hoogtepunten in de samenvatting van deze groepswedstrijd. ⇹ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s ⇹

De UEFA Champions League is het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa. Het toernooi wordt georganiseerd door de Europese voetbalbond UEFA.

Kan Bayern MĂŒnchen de Champions League dit jaar gaan prolongeren? Hoe vergaat het Frenkie en Koeman met Barcelona dit jaar in de Champions League na de enorme zeperd tegen Bayern? Hoe ver kan Chelsea komen met o.a. de aankopen Ziyech, Werner en Thiago Silva? En hoe ver gaat Ajax het dit keer schoppen?

Kortom, de Champions League is dit seizoen spannender dan ooit! Volg het ook dit jaar weer allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇹

Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇹ Twitter |
⇹ Facebook |
⇹ Instagram |

#Barcelona #Juventus #ChampionsLeague #Uefa #ZiggoSport

Camisetas Manchester City Todo correcto,llego a los dos días de comprarla.temía por la talla por si era pequeña pero no fue así .genial.donde mandar a hacer camisetas de futbol

25 comentarios

  1. Ronaldo deed niet meer dan 2 pingels erin schieten ff srs wat deedt hij nog meer qua kansen messi speelde 100% beter en die 1e pingel was totaal geen pingel hij ligt gelijk ronaldo duwt hem en araujo duwt ronaldo dus gwn niks aan de hand

Deja un comentario

Tu direcciĂłn de correo electrĂłnico no serĂĄ publicada. Los campos obligatorios estĂĄn marcados con *