MESSI SCOORT METEEN NA INVALBEURT! đŸ„ł | Real Betis vs FC Barcelona | La Liga 2020/21 | SamenvattingGoals en highlights van Real Betis BalompiĂ© – FC Barcelona gespeeld in La Liga op 07/02/2021. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze Spaanse competitiewedstrijd.
⇹ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s ⇹

Real Madrid is dit jaar de titelverdediger en doet dat traditiegetrouw tegen Barcelona en stadsgenoot Atletico Madrid. Kan outsider Sevilla met Luuk de Jong en de teruggekeerde Rakitic zich mengen in de strijd om het kampioenschap? Hoe vergaat het trainer Ronald Koeman bij de heropbouw van Barcelona met o.a. Frenkie de Jong? Kan Zidane als manager voor de derde keer zijn Real Madrid het kampioenschap bezorgen?

Volg de titelstrijd in de Primera DivisiĂłn exclusief bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇹

Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇹ Twitter |
⇹ Facebook |
⇹ Instagram |

#TEAM1 #TEAM2 #LaLiga #ZiggoSport

Camisetas Atletico Madrid Embalaje perfecto, camiseta muy lograda y con certificado oficial, tamaño acorde con la talla indicada, envio en tiempo y forma.Repetiré sin duda.Gracias !!donde comprar camisetas de futbol baratas por internet

38 comentarios

 1. Ik ben een barca fan maar ik vind het heel triest dat barca pas begint te draaien als messi speelt als hij nou met pensioen gaat moeten ze hem dan bellen kom spelen echt triest wel een hele mooie goal van trincao

 2. The moment he goes to ter stegen to hit his hand like "that was fun well done" is why i love this game

  I played myself and even now with friends to have a good battle with my friend who is a goalie are the greatest to have and i always tap his hand or something to show and share the love of the sport and those moments

  I wish we saw this more.
  It happens but in my mind not really enough

 3. Messi is elke dag Maradona…. hahaha…..heeft-ie veel coke nodig. En Sierd moet de geschiedenisboeken even naslaan. Messi bedankte na een gemiste penalty voor ArgentiniĂ«….. zouden Ronaldo en Maradona NOOIT doen. Dus niet de beste aller tijden.

 4. Als je naam op een "i" eindigt sta je niet in de basis bij Barcelona. Eerste uitspraak over de opstelling van Barca: JORDI Alba in de basis.

  Lekker Sierd, zo kennen we je weer

 5. Ik vond de Jong echt niet sterk spelen. Die ene kans had hij ook tegen moeten houden als die ff de moeite had genomen om die bal er tussenuit te halen 6:29. En die speler slipt ook makkelijk achter hem langs.2 cruciale fouten binnen 1 seconden.

 6. iedereen denkt dat koeman messi niet wil ofzo of hem disrespect geeft maar veel slimmer om messi in tezette laat in de westrijd een fitte messi tegen verdedigers die moe zijn kei slim

 7. Messi is elke dag Maradona echt een schaande om dat te zeggen zo zie je maar weer hoe deze sukkel commentator een big fan is van Messi en elke wedstrijd de hemel in prijst zelfs als ze verliezen per direct ontslaan

Deja un comentario

Tu direcciĂłn de correo electrĂłnico no serĂĄ publicada. Los campos obligatorios estĂĄn marcados con *